Nieuwe locatie – Stainiq

Gelegen in Haaksbergen, zoals men vroeger zei; het dorp bevindt zich onder de rook van de metaalfabrieken van Hengelo. De creativiteit zit hier in de bodem. Hier vindt u de nieuwe locatie van Stainiq. Het contrast tussen de industriële omgeving en de verfijnde schoonheid van de design meubels van Stainiq.

Adres: Kabelstraat 15-10 te Haaksbergen, 7483PR

Een Beleving van Inspiratie:

Bij Stainiq draait het niet alleen om de meubels zelf, maar ook om de ervaring van het ontdekken en omarmen van design. De nieuwe locatie biedt een unieke beleving voor bezoekers, waar ze worden ondergedompeld in een wereld van inspiratie. Van de prachtig vormgegeven showroom tot de uitnodigende sfeer, elke hoek ademt de passie en toewijding uit die Stainiq heeft voor hun vak. Hier kunt u zich laten inspireren door de harmonie tussen design, vakmanschap en minimalistische esthetiek.

Een Tijdloze Collectie:

De collectie van Stainiq omvat een breed scala aan meubelstukken, van elegant vormgegeven stoelen en banken tot functionele tafels en opbergoplossingen. Elk ontwerp straalt tijdloosheid uit, waardoor het perfect past in zowel moderne als klassieke interieurs. Door te kiezen voor een Stainiq-meubelstuk, investeert u in een stuk dat niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst zijn waarde behoudt.

Een Persoonlijke Benadering:

Stainiq begrijpt dat elk interieur uniek is en streeft ernaar om aan de individuele wensen en behoeften van hun klanten te voldoen. Naast de bestaande collectie biedt Stainiq ook maatwerkopties, waarbij u uw eigen persoonlijke touch kunt toevoegen aan de ontwerpen. Of u nu een specifieke afmeting, materiaal of kleur wenst, het ervaren team van Stainiq staat klaar om u te begeleiden bij het realiseren van uw droommeubelstuk.

Een Duurzame Keuze:

Naast het streven naar kwaliteit en vakmanschap, staat duurzaamheid hoog op de agenda bij Stainiq. Het merk is toegewijd aan het minimaliseren van hun ecologische voetafdruk en streeft naar een verantwoorde productie. Door te kiezen voor materialen van hoge kwaliteit en het implementeren van milieuvriendelijke productiemethoden, zorgt Stainiq ervoor dat hun meubels niet alleen mooi zijn, maar ook een bewuste keuze voor een duurzame toekomst.

Met de aankoop van deze nieuwe locatie in Haaksbergen gaat Stainiq een inspirerende plek creeëren waar design, vakmanschap, kwaliteit en minimalistisch design samenkomen. Door het combineren van Nederlands vakmanschap met hoogwaardige materialen en een tijdloos ontwerp, biedt Stainiq meubels die niet alleen mooi zijn, maar ook de tand des tijds doorstaan. Of u nu op zoek bent naar een blikvanger voor uw interieur of naar een duurzaam meubelstuk dat generaties lang meegaat, Stainiq is de bestemming waar uw zoektocht begint. Bezoek hun nieuwe locatie en laat u betoveren door de prachtige wereld van design meubels.

Is onze locatie voor te ver weg? Geen probleem, ontdek onze verkooplocaties of bestel uw Stainiq meubel eenvoudig via Bol.com