Nieuwe verkooplocatie “Van Tuijl Meubels” in Woerden

Stainiq bij Van Tuijl Meubels

Met trots mogen we melden dat onze Stainiq collectie nu ook te zien is bij Van Tuijl Meubels in Woerden. Deze mooie woonwinkel is gelegen in het historische centrum van Woerden. De winkel heeft een oppervlakte van ca. 220 m² aan woonbeleving!

Hier wordt u geholpen met interieuradvies in de vorm van een advies aan huis of een moodboard. Op deze manier komt Van Tuijl Meubels snel tot een totaalbeeld van uw (nieuwe of bestaande) gewenste interieur en woonstijl.

In de winkel worden diverse woonstijlen gepresenteerd. En met deze uitbreiding van onze verkooplocaties wordt het steeds gemakkelijker om de Stainiq meubels te zien en voelen. Overleg met de experts in de winkel wat de mogelijkheden zijn.

Direct meenemen

Ook wij van Stainiq merken dat klanten hun bestelde producten graag zo snel mogelijk in huis hebben of eerst echt willen zien. Bij Van Tuijl Meubels in woerden kunt u de Stainiq meubels zien en voelen en eventueel direct meenemen naar huis.

Op dit moment staat de Liam sidetable, Minimalistic bijzettafel, Neo laptoptafel en de Twin Pillar zuil in deze mooie showroom in Woerden.