Stainiq metalen bijzettafel

Vind jij het ook zo vervelend wanneer je tijdens je favoriete Netflix serie of film van de bank moet komen om je glas te pakken? Wil je kunnen genieten van iets lekkers zonder dat je de hele tijd het bakje vast moet houden?

Stainiq heeft de oplossing gemaakt met deze handige, stevige, design metalen bijzettafel! De tafel is voorzien van een chique mat zwarte structuurcoating en is een echte blikvanger in uw interieur. Door het minimalistische ontwerp is deze in iedere woonkamer te combineren met meerdere woonstijlen. De tafel heeft standaard een hoogte van 63 centimeter en een blad van 34 bij 38 centimeter.

stainiq minimalistic bijzettafel bij bank

Deze metalen bijzettafel is voorzien van een massief metalen blad waardoor de tafel veel zwaarder aanvoelt dan u op een afstand zult vermoeden. Til een van onze bijzettafels op en laat u verassen door de mooie afwerking en de hoge kwaliteit. Het blad heeft geen naden, waardoor er geen etensresten achterblijven en het meubel eenvoudig schoon te maken is. Wel net zo praktisch!

Al deze mooie design meubels worden compleet vervaardigd in Nederland. In Haaksbergen onder de rook van de metaalfabrieken van Hengelo. Ontdek meer minimalistische design meubels op onze website. Wenst u de tafel toch liever in een andere hoogte? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, we denken graag met u mee.

Wilt u de Stainiq metalen bijzettafel toch liever in het echt zien? laat u dan adviseren in één van de woonwinkels waar Stainiq te bewonderen is. De adviseurs kunnen u helpen om het perfecte meubel voor uw interieur samen te stellen. De mogelijkheden zijn oneindig. Een andere hoogte of een extra blad?

Past de minimalistische stijl van Stainiq bij uw interieur? Volg ons dan op Instagram of Pinterest en zie als eerste onze nieuwe ontwerpen. Binnenkort introduceren we de eerste lampen van Stainiq, natuurlijk weer in de minimalistische stijl.