stainiq logo

-The Netherlands-

Oorsprong

Stainiq stamt af uit een creatieve familie waarin  generaties vakmannen altijd hebben laten zien hoe gaaf het is om zelf meubels te maken. Creatieve gedachtes kunnen worden vertaald in iets geweldigs als je maar weet hoe. De positieve reacties van vrienden en familie op zelfgemaakte meubels hebben uiteindelijk geleid tot het bedrijf STAINIQ. Hier wordt met passie over meubels nagedacht, met als belangrijke uitgangspositie, geen massa productie maar unieke ontwerpen van hoge kwaliteit.

Over Stainiq

We zijn zelf de ontwerper en producent en hebben daarmee de kwaliteit in eigen hand. De minimalistisch stijl met vooral strakke lijnen komen in al onze meubels terug. Deze meubels worden vervaardigd in ons productiehuis in Haaksbergen. We onderscheiden ons vooral in de kwaliteit en afwerking van onze meubels. We kiezen uitsluitend voor hoogwaardige materialen, bij het opbeuren van een van onze meubels voel je de kwaliteit van een Stainiq product. Door het massief stalen blad is de afwerking een lust voor het oog, geen randen waar vuil tussen kan gaan zitten aan de bovenzijde van het blad. En alle lasverbindingen worden rondom netjes afgelast, en uiteindelijk wordt ieder meubel standaard voorzien van een chique robuuste poedercoating. Zo kunt u jaren genieten van een hoogwaardig meubel.  

Stainiq schenkt aandacht aan de materiaalkeuze en de krachtlijnen in de producten. De extra aandacht die in ieder product wordt gestoken zal u niet ontgaan. Onze kwaliteit wordt onderbouwd door de moderne techniek, middels eindige elementenberekeningen en moderne productiemethodes, maar het blijft handwerk. 

Waar vind ik Stainiq?

Op dit moment kunt u onze Stainq meubels vinden bij deze woonwinkels. Daarnaast kunt u de meubels bestellen via onze eigen Stainiq Webshop of via bol.com. Ook in de woonwinkels kunt u goed worden geadviseerd door de interieurspecialisten over Stainiq meubels op maat of over andere vragen.

Locatie

Stainiq is gevestigd in Haaksbergen, zoals men vroeger zei; het dorp bevindt zich onder de rook van de metaalfabrieken van Hengelo. De creativiteit zit hier in de bodem.

stainiq logo

-The Netherlands-

stainiq logo

-The Netherlands-