Stainiq levert nu ook TV liften

Stainiq levert kwalitatief hoogwaardige TV liften voor een goede prijs. Alle liften worden geleverd met een duidelijke omschrijving. De montage van de lift is hierdoor erg eenvoudig. Deze gadget is echt een aanrader voor iedereen die van klussen houdt. Bouw je eigen TV meubel om deze design lift.

Stainiq staat voor unieke design meubels van puur Nederlandse ambacht. Sinds kort zijn we ook dealer van Breagle TV liften. Deze kwalitatief hoogwaardige televisie liften sluiten perfect aan bij de kwaliteit waarvoor Stainiq staat. De liften worden volgens de hoogste kwaliteitseisen geproduceerd in Nederland. Iedere lift die de fabriek verlaat wordt uitvoerig getest.

“We staan achter onze kwaliteit en bieden daarom bij iedere TV lift standaard 2 jaar fabrieksgarantie”

Ben jij creatief en vind je het leuk om te klussen? Bouw dan je eigen TV lift meubel en monteer een TV lift van Stainiq.

breagle stainiq tv lift 605
breagle stainiq tv lift 605 uitgeschoven

Wij werken ondertussen hard aan ons Stainiq tv meubel assortiment, houdt onze website in gaten! Heb je een idee maar kun je deze niet uitwerken? Stuur ons dan een mailtje met je idee en wellicht kunnen wij een TV meubel voor u produceren met ingebouwde lift.